Στήριξε το Έργο

Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας αυτής, όπως και ο σκοπός για τον οποίο αυτή ξεκίνησε, είναι σαφώς διαχρονικού και ιστορικού χαρακτήρα. Πρόθεσή μας, όπως και θεώρησή μας, ήταν και είναι και η προβολή και η διατήρηση στον χρόνο ενός χώρου με εξαιρετική συμβολή στον πνευματικό κόσμο, αλλά και στην ιστορική πορεία των Ορθοδόξων Χριστιανικών πληθυσμών απανταχού της Γης.

 

Ωστόσο και για λόγους που έχουν άμεση σχέση με το εύρος της προσπάθειας αυτής, με τον εμπλουτισμό της και με τη διατήρησή της στο χρόνο, η οικονομική στήριξή της, με την μορφή χορηγιών, αποτελεί ένα απαραίτητο στοιχείο.

 

Η στήριξη δε αυτή δεν μπορεί παρά να λειτουργεί αμφίδρομα, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη απόδοσης τιμής στον χορηγό για την ευγενή ενέργειά του. Γι’ αυτόν τον λόγο η εταιρεία μας προχώρησε στην θέσπιση ενός συγκεκριμένου πλαισίου χορηγιών, δίδοντας τη δυνατότητα σε όλους όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν χορηγικά την προσπάθεία μας, να καταχωρήσουν το λογότυπό τους στην Αρχική σελίδα του mountathos360.com μέσα στο ειδικό πλαίσιο παρουσίασης των ευγενικών χορηγών μας, με δυνατότητα όταν ο χρήστης πατήσει πάνω στο λογότυπο τους, να γίνεται απευθείας landing στην ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρείας.

Στήριξε το Έργο:
 

Ονοματεπώνυμο *

Επωνυμία Επιχείρησης *

Email *

Τηλέφωνο *

Αφήστε το μήνυμά σας

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά